Новини
Погода

Погода на 17 грудня: на Хмельниччині прогнозують штормовий вітер

Мешканців Хмельницької області синоптики попередили про штормове попередження. Вранці та вдень по області очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Можливі незначні опади у вигляді мокрого снігу з дощем, температура повітря буде вищою за 0 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 17 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +2, вдень +4, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +6, увечері +5.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, вдень і ввечері – дрібний дощ. Температура повітря вночі +4, вдень +5, ввечері +4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook