Новини
Суспільство

Ворог поширює фейки про знищення штабу НАТО в Старокостянтинові

Російська пропаганда заявила, що днями під час удару аеробалістичною ракетою «Кинджал» було знищено штаб НАТО, який розміщувався в місті Старокостянтинів на Хмельниччині. Також російські ЗМІ поширюють фейки, начебто разом з військовими з Чехії та Польщі в бункері під землею на території аеродрому перебували 28 офіцерів ЗСУ. Правда, ворог називає наше місто «Староконстантиновка» і відносить його до Житомирської області.

Нагадаємо, у четвер, 14 грудня, Росія кілька разів атакувала Хмельниччину ракетами “Кинджал”. Як ми уже зазначали, за офіційною інформацією Хмельницької ОВА, постраждалих та руйнувань не зафіксовано.

Цей фейк спровокував жарти у вітчизняних соцмережах. Так, популярний телеграм-канал “Николаевский Ванек” пояснює особливу зацікавленість Старокостянтиновом з боку ворога таким чином:

Також у соцмережі стверджують, що ракети, які долетіли того дня до Києва, насправді летіли “на Старкон”.

Мешканців Старокостянтинова також повеселила російська заява. Вони висловлюють надію, що оскільки база НАТО вже знищена, то ворог може нарешті відчепитись від їхнього міста.

За стільки часу навіть назву не вивчили, але штаб НАТО знищили

Судячи з їхніх новин, ми тут щотижня новий бункер копаємо, і кожного разу туди генералів НАТО запускаємо. І місто постійно переносимо на Житомирщину і назад.

Старокостянтинівка Шепєтовського району Житомирської області

Нехай так і думають, придурки, може відстануть вже від Старкона.

Рахіти навіть не знають, як правильно називається місто, про що далі говорити

Ага, і біолабораторію з гусями.

Так то ж у Староконстантіновкє. Може той бункер НАТО взагалі десь на росії. А нє, є ще в Одеській області Старокостянтинівка. Але чи є там бункер НАТО?

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook