Новини
Суспільство

У соцмережах потролили фейк роспропаганди про розбитий “аеродром” у Шепетівці (ВІДЕО)

Ракетний обстріл Шепетівки, який стався на День незалежності України, потрапив у російські новини. Традиційно – у перекрученому та брехливому вигляді. Користувачі соцмереж не оминули увагою черговий фейк, який розповсюджує роспропаганда, та створили іронічне відео.

Те, що росіяни брешуть про свої воєнні “здобутки” та “перемоги”, як дихають, вже ні для кого не дивина. Якщо вірити їм (чого не варто робити), то в Україні знищено, зокрема, зброї разів в 10 більше, ніж її існує в природі. А про цілі, які вони обирають, росіяни брешуть ще запекліше.

Так, під час одного з останніх обстрілів, коли ракети влучили по території Хмельницького району, у рашистів радісно відрапортували, що їм вдалося знищити мало не склад із HIMARS-ами. Хоча влучили тоді, за словами пана Арестовича, “криворукі дебіли” чи то в хлів, чи то в свинарник. Принаймні, так стверджують місцеві мешканці.

Звісно, на цьому росіяни не зупинилися і продовжили фантазувати далі. 24 серпня було завдано ракетних ударів по Шепетівці. В результаті постраждали об’єкт критичної інфраструктури, заклади освіти та охорони здоров’я, а також близько пів сотні будинків. Проте у рашистів своя правда. Вони навішали локшини своїм глядачам на вуха про те, що у райцентрі розбили не багато не мало, а цілий аеродром та склад військової зброї.

Звісно, креативні українці не могли лишити без уваги таку брехню, тож створили “свою відповідь Скабєєвій” і за аеродром, і за перекручену назву міста, щодо якої “журналістка” не сподобилася проконсультуватися, як правильно вимовляти, в уродженки Шепетівки та партнерки по брехні – Голови Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Валентини Матвієнко.

Що з того вийшло – дивіться у відео.

Показали у соцмережах і ще одну відповідь російським окупантам за обстріл мирного міста та цивільного населення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook