Новини
Новини від читача

Звалище непотребу влаштували у Хмельницькому під стінами перинатального центру (ВІДЕО)

У соцмережах поширили відео, відзняте, за словами його автора, біля Хмельницького міського перинатального центру. У вигородці, призначення якої невідоме, виявили купу старих меблів, побутову техніку та інший непотріб.

Дерев’яні тумбочки, рештки меблів, кілька електрочайників, бляшанки з-під пива, частини вентилятора, велосипедна шина – все це можна побачити на звалищі, яке відзняли, ймовірно, під стінами міського пологового будинку у Хмельницькому.

ЗВАЛИЩЕ зробили біля перинатального центру. Перед вікнами медзакладу на Івана Пулюя працівники влаштували справжній смітник. Не так давно на «модний ремонт» центру витратили 3 млн грн. Вочевидь, старі меблі та матеріали після нього вирішили залишити для прикрашання краєвидів з вікон молодих мам?прокоментували відео у телеграм-каналі Труха Хмельницький.

Відео було опубліковане 15 грудня. Не виключено, що звалище під вікнами медзакладу вже встигли прибрати. Але для чого було його влаштовувати, якщо всі ці речі можна було відвезти у Центри управління відходами, яких у Хмельницькому наразі є вже два: на проспекті Миру, 7 та на перетині вул. Чорновола та Пілотської. Працюють вони щоденно з 8.00 до 19.00.

Про це у коментарях під відео пишуть і хмельничани:

Весь наш менталітет.

Можна було акуратно поскладати, можливо, хтось і забрав би собі.

Зараз стільки людей, котрі залишились повністю без всякого майна і були б раді хоч якійсь тумбочці… Чому стільки байдужості в людей, котрі мають бути самими людяними? Хотілось би сказати, що сумно, але ні, злість бере…

Я б забрав на опалення

До речі, в Офісу “Розумне довкілля. Хмельницький” є свій телеграм-канал, де публікують фото речей, придатних для повторного використання, які ви привезли у Центри управління відходами. Працівники Центрів публікують фото та короткий опис та вказують на якому з Центрів управління можна забрати/зарезервувати річ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook