Новини
Погода

Погода на 21 грудня: пориви вітру та невеликий мороз прогнозують на Хмельниччині

Відносно тепла погода на Хмельниччині протримається ще кілька днів. Далі температура повітря, за обіцянками синоптиків, знизиться, але несуттєво. Також на завтра обіцяють поривчастий вітер та можливе ускладнення на дорогах через ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 21 грудня, на Хмельниччині хмарно з проясненням, без істотних опадів, вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний з переходом вдень на південний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +3, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +4, увечері +1.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +3, ввечері +3.

Нагадаємо, вчора на Хмельниччині зафіксували два температурні рекорди на півдні області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook