Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відновилося будівництво дороги на вулиці Мельникова (ФОТО)

Гуркіт техніки на будівництві вулиці Мельникова в обласному центрі чутно вже тижнів зо два. Трохи несподівано – у грудні – роботи із добудови магістралі активно розпочалися. Причому вже розчистили кількасот метрів під майбутню вулицю, засипають щебенем наразі.

Звісно, нова вулиця, яка має з’єднати Старокостянтинівське шосе із Трудовою, – потрібна артерія, але її добудова спричинила несподівану незручність автовласникам. Зрозуміло, йдеться, як завжди, про паркування машин.

Раніше водії більш-менш зручно прилаштовували свої автівки на пустирі, що нині перетворився на дорожньо-будівельний майданчик. Нині куди їх подіти? Наразі ж кількість міських  залізних коней, мабуть, перевершує чисельність кішечок-собачок у хмельничан.

От і перебазувалися машини на ночівлю в «собачий туалет». Цей пустир, що був місцем вигулу домашніх улюбленців, уже перетворився на суцільне болото під колесами транспорту. Бо, як відомо, останніми роками грудень – осінній місяць, який передбачає здебільшого багнюку, а не сніг.

Причому катаючись туди-сюди на «нову парковку» авто перетворили пішохідний перехід у брудне місиво, яке подолати можна лише в гумових чоботах.

Повертаючись до спорудження вулиці, хочеться нагадати про минулий етап – першу чергу будівництва Мельникова. Тоді – два роки тому – прокладаючи шлях, перекладали плитку біля одного з будинків. Й так поклали-переклали, що за ці роки повилазили з «плиткового полотна» каналізаційні люки, а плитка порозсипалася довкруж, мов зламаний пазл. Чи відремонтують? Хтось? Колись?

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook