Новини
Офіційно

Колектив Хмельницької АЕС віддав свої премії на допомогу ЗСУ

Війна не має вихідних, військові потребують постійної підтримки. Колективи енергоремонтного підрозділу, хімічного цеху, служби відомчого нагляду й пожежної безпеки, цеху радіаційної безпеки та служби охорони праці Хмельницької АЕС прийняли рішення про перерахунок додаткових коштів для допомоги захисникам.

Свою премію, отриману з нагоди успішного завершення планово-попереджувального ремонту одного з енергоблоків ХАЕС, працівники вирішили перерахувати для придбання обладнання військовим. Зокрема, для військовослужбовців придбали й передали лавету, квадрокоптери, fpv-дрони, зарядні станції, військове ліжко, тепловізори, турнікети та амуніцію.

Про це повідомляє ОВА.

Колектив хмельницьких атомників підтримує Сили оборони України з перших днів повномасштабного вторгнення. За кошти, які працівники ХАЕС перераховують, на рахунки ГО «Енергія наших сердець», волонтери закуповують необхідне захисникам обладнання, засоби й амуніцію, – йдеться в повідомленні.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook