Новини
Погода

Погода на 23 грудня: на Хмельниччині прогнозують вітряний день

Без снігу, але з вітрами – така наразі зима в Україні, зокрема, на Хмельниччині. Завтрашній день не буде виключенням – мешканців області попередили про небезпечні метеорологічні явища (І рівень, жовтий). Також вночі обіцяють трохи морозу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 23 грудня, на Хмельниччині хмарно з проясненням. Часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний сніг розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря вночі -2, вдень -1, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сніг. Температура повітря вночі -1, вдень 0, увечері -1.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Сніг, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Температура повітря вночі -2, вдень -1, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook