Новини
Надзвичайні події

Постраждалу внаслідок російської атаки студентку з Хмельниччини прооперували

З’явилась інформація про післяопераційний стан постраждалої внаслідок російської атаки 1 січня 17-річної студентки з Хмельниччини.

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків дронів поранення отримала неповнолітня. Під час повітряної тривоги дівчина перебувала біля вікна квартири на першому поверсі. Поранення отримала від кулі, що зрикошетила у помешкання. Її госпіталізували з травмою хребта до реанімації. Напередодні її прооперували. Наразі її стан стабільний. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА.

Завершилося оперативне втручання 17-річної пацієнтки, яка вчора ввечері постраждала внаслідок російської атаки. Зараз її стан стабільний.

Впродовж всього дня тримав це питання на контролі. Сподіваємося на швидке одужання дівчинки!написав Сергій Тюрін у фейсбуці.

Також посадовець подякував мешканцям області за свідому позицію у новорічну ніч щодо дотримання комендантської години та заборони використання піротехнічних засобів під час святкування. На території області в цей час не було зафіксовано жодного правопорушення.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook