Новини
Офіційно

Понад 20 мільярдів гривень спрямували у 2023 році до зведеного бюджету платники Хмельниччини

Платники Хмельниччини продовжують підтримувати нашу державу у складний воєнний час, сумлінно перераховуючи податки та збори. Завдяки їх відповідальній громадянській позиції та економічному патріотизму бюджет стабільно отримує такі необхідні кошти для Збройних Сил України та соціальних виплат нашим громадянам, – про це свідчать результати спільної роботи.

За підсумками минулого року вклад платників краю склав 20,3 мільярда гривень податкових платежів, які надійшли до бюджетів усіх рівнів. Це на 2,2 мільярда гривень більше, ніж у 2022 році, або 12 відсотків. Зокрема, до Державного бюджету надійшло майже 8 млрд грн, до місцевого – 12,3 млрд гривень.

Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили 12,5 мільярда гривень єдиного внеску.

Фінансова безпека країни досягається за умови  конструктивного діалогу з представниками сумлінного бізнесу. Тому ДПС пропонує зручний формат взаємодії через проведення виїзних робочих зустрічей, а також в електронному форматі, який суттєво спрощує звітування перед податковою службою. Ще одним ефективним інструментом співпраці з платниками є комунікаційна податкова платформа, завдяки якій забезпечується оперативний розгляд звернень та розв’язання робочих питань. Водночас висловлюємо щиру вдячність бізнес-спільноті, яка сумлінною сплатою податків дбає про фінансову підтримку держави. Тримаємо економічний фронт – наближаємо Перемогу!наголосила керівниця Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко.

Читайте також: Очільницю податкової служби Хмельниччини нагородили орденом

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook