Новини
Суспільство

Їжі для собак на мільйон гривень планують придбати у Хмельницькому

Тендер «Корм сухий для собак від Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» відбудеться 8 січня. Пропозиції на аукціон можна подавати ще три дні. Заявлена вартість становить 1,153 мільйона гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 5,765 тисячі або 0,5% вартості.

Інформація про торги оприлюднена на сайті Української універсальної біржі.

Для песиків обласного центру комунальники мають намір закупити повнораціонний корм для дорослих собак. Він має містити злаки, м’ясо і субпродукти тваринного походження, свійська птиця, рослинні субпродукти, олії та жири, мінерали.

Окрім того, серед аналітичних компонентів у кормі обов’язкова повинні бути протеїн (не менше 24,0%), жир (не менше 10,0%), сира клітковина – 2,5–3,0%, сира зола – 6,0–8,0% тощо.

Всього для харчування тваринок комунальники планують закупити 15,75 тонни корму.

Як йдеться в Технічному завданні до тендеру «Корм повинен бути імпортного виробництва (за виключенням Російської Федерації) та/або бути сертифікованим за одним зі стандартів якості, що визнаються міжнародною організацією «Глобальна ініціатива з безпеки продуктів харчування».

«Товар, що вказаний в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника», вказано в умовах до аукціону.

Читайте також: Хмельничанка облаштувала притулок для тварин у власній квартирі

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook