Новини
Погода

Погода на 5 січня: на Хмельниччині знову обіцяють сильний вітер

Синоптики очікують зміни погоди. Наразі Хмельниччина перебуває у теплому секторі циклону, і сьогодні за даними метеостанцій області температура повітря підвищилась до небувалих в цей день значень: від +7° у Ямполі, до +12°(!) у Кам’янці Подільському. Однак ситуація скоро зміниться.

Вже 7-8 січня очікується ускладнення погодних умов. Внаслідок протидії активного південного циклону та холодного арктичного антициклону на Хмельниччині прогнозують цілий комплекс метеорологічних явищ: випадатиме сніг, в південній частині області місцями значний сніг, можливі хуртовини, поривчастий вітер до 15 м/с, на дорогах – ожеледиця та снігові замети. 7 січня очікується температура 3-8° морозу, 8 січня – 8-13° морозу. 9 січня опади припиняться, проте при проясненнях прогнозують подальше зниження температури повітря. На завтра ж синоптики знову обіцяють місцями дощ з мокрим снігом і сильний вітер (пориви 15-20 м/с).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 5 січня, в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий дощ, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 0-5° тепла, у Хмельницькому протягом доби 1-3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері -2.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Уночі йтиме дрібний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1, вдень +4, увечері 0.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вночі очікується дрібний дощ, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі -1, вдень -2, ввечері -3.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook