Новини
Надзвичайні події

ППО результативно відпрацювала на Хмельниччині

Хмельниччина потрапила під другу “хвилю” ударних безпілотників, які росіяни запустили близько 5 години ранку 5 січня. Загалом Україну ворог атакував 29 “шахедами”, 21 з яких було збито. Три БпЛА залетіли на Хмельниччину. Всі їх було збито силами протиповітряної оборони, в тому числі в обласному центрі.

Чергова повітряна атака безпілотниками не оминула Хмельниччину. Зазвичай ворожі “шахеди” облітають обласний центр, прямуючи в напрямку Старокостянтинова або Тернопільщини. Але – не сьогодні. Один з “шахедів”, схоже, збився з курсу і виписував кола над Хмельницьким. Принаймні, у соцмережах повідомляли, що бачили його у різних мікрорайонах міста.

Проліт “мопеда” (або кількох) зафіксували також, ймовірно, на Кам’янеччині. Принаймні, відео (без прив’язки до локації) виклали в одному з місцевих телеграм-каналів.

У Хмельницьких же ТГ-каналах насварилися на любителів “брудних” зйомок, в яких можна чітко побачити, де саме летів “шахед”. Фото та відео, звісно, одразу ж потрапило у російські пабліки.

Кіберполіція принагідно нагадує про відповідальність за зйомку та поширення відео роботи сил безпеки і оборони.

Офіційна інформація від Повітряних сил ЗСУ щодо чергової повітряної атаки:

Нагадаємо, у новорічну ніч у Старокостянтинові під час роботи ППО було поранено 17-річну студентку, яка, попри попередження, перебувала біля вікна у небезпечний момент. Дівчину госпіталізували та прооперували, проте попереду на неї чекає довга реабілітація. Для підтримки родини пораненої зібрали понад 400 тисяч гривень.

А в Старокостянтинові тим часом діляться наболілим.

Про наслідки ворожої атаки повідомили у Хмельницькій ОВА:

Хмельницький міський голова подякував силам ППО за якісну роботу:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook