Новини
Погода

Прогноз на 6 січня: на Хмельниччині очікують погіршення погодних умов

Протягом трьох днів у Хмельницькій області, за прогнозами синоптиків, очікується ускладнення погодних умов, спричинене переміщенням циклону та вторгненням холодного арктичного повітря. На суботу особливих змін у погоді не обіцяють, а от у неділю краще залишатися вдома, оскільки можливі снігопади, хуртовини, а дороги будуть у снігових заметах.

Як наголошують у метеорологів, такі погодні умови можуть призвести до порушення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, електропостачання та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 6 січня, в області буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, у Хмельницьку 2-4° морозу, вдень 1-6° тепла у Хмельницькому 2-4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +4, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +5, увечері +5.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вранці очікується дощ, ввечері – дрібний сніг. Температура повітря вночі 0, вдень +4, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook