Новини
Інфраструктура

Боротьба зі стихійним паркуванням авто чи додаткові труднощі для містян: новий скандал у Кам’янці-Подільському

На території Кам’янець-Подільської міської лікарні встановили бетонні напівсфери. Керівництво установи пояснює, що таким чином бореться зі стихійним паркуванням автомобілів, яке перешкоджає руху «швидкої». Натомість містяни скаржаться на недоцільність таких нововведень, оскільки напівсфери заважають транспортуванню та пересуванню пацієнтів.

Адміністрація лікарні коментує, що бореться за безпеку та комфортне перебування камʼянчан на території лікарні. Тому першочерговими діями було встановлення камер спостереження та проведено освітлення всієї території. Цьому передували неодноразові скарги на крадіжки в травмпункті, агресивні дії до персоналу на приймальному відділенні, здійснені акти вандалізму та хуліганства біля місця розташування кріоциліндрів, що могло призвести до аварійних ситуацій, що загрожують життю. Тому на приймальному відділенні та на травмпункті встановлені тривожні кнопки. Завдяки камерам спостереження було розкрито 4 кримінальні справи.

Жовті напівсфери, які розташовані на території лікарні, були закуплені за кошти благодійників (жодна копійка лікарні на них не була витрачена). Метою встановлення слугувало запобігання стихійній парковці автомобілів, безпричинно та на постійній основі,що перешкоджало рух швидкої допомоги та заїзду пацієнтів, які потребували медичної допомоги.Працюємо на благо Камʼянеччини. Зберігайте інформаційну гігієну та довіряйте лише офіційним джерелам!йдеться у дописі на сторінці медзакладу.

Натомість так у соцмережах на нововведення відреагували містяни:

Дуже незручно, й головне недоречні ці напівсфери, вже не один матюк чула від людей, краще б сходи зробили, вночі взагалі жах, яким місцем треба думати, щоб так шкодити пацієнтам та їх транспортуванню

Це категорично ідіотське рішення ! Цікаво, чия це ініціатива, та яка справжня мотивація чиновника, якій це зробив? Чиновник має дбати про зручність для пацієнтів. А не робити навпаки. Нещодавно привозили маму на огляд, сука, ледь припаркувались хто зна де і були змушені з хворими ногами, волочатись ледь не в інший кінець лікарні! Приберіть це негайно!

Це напевне ціла купа дурнуватих рішень та погоджень. Як результат, люди з фізичними вадами мають додаткові проблеми.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook