Новини
Погода

Погода на 7 січня: на Хмельниччині прогнозують мороз і хуртовини

Обіцяне синоптиками ускладнення погодних умов мешканці Хмельниччини відчують уже цієї ночі та наступного дня. По усій області прогнозують пориви вітру 15-20 м/с, що відповідає І (жовтому) рівню небезпечності, сильні опади у вигляді снігу (місцями хуртовин), а також різке зниження температури повітря (місцями до 10 градусів морозу). Також мешканців попереджають про ожеледицю на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 7 січня, у північній частині області буде хмарно, сніг, вдень місцями значний, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 2-7° морозу.

Південна половина області: хмарно, дощ з переходом у сніг, вдень місцями значні опади, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

По місту Хмельницький: хмарно, сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20м/с. Температура повітря протягом доби 3-5°морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується сильний сніг. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться. Температура повітря вночі -3, вдень -5, ввечері -8.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. На зміну вранішньому дрібному мокрому снігові, прийде сніг, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора. Температура повітря вночі 0, вдень -1, увечері -5.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме сильний сніг, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі -5, вдень -7, ввечері -10.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook