Новини
ДТП

ДТП із загиблою та 6 постраждалими сталася на Кам’янеччині (ФОТО)

Попередньо відомо про одну загиблу жінку та двох дітей, які наразі перебувають у реанімації. Є також інші постраждалі внаслідок автотрощі. Ймовірно, дорожньо-транспортна пригода сталася через снігопад та ожеледь, а також через те, що водійка не впоралася з керуванням.

Про жахливу дорожню автопригоду повідомили у спільноті Kamianets PLUS. Повідомляється, що сталася вона на автошляху Гаврилівці – Жванець близько 8 години вечора сьогодні, 7 січня.

ДТП щонайменше з 3 машин. Одна з машин перевернута. Повідомляють про 6 постраждалих, – повідомили у спільноті.

На трасі зіткнулися автомобіль Toyota, автобус Mercedes. Інформація про третє авто відсутня. Згодом у соцмережах інформацію доповнили, зазначивши, що “водійка Toyota не врахувала стан дорожнього покриття. За попередньою інформацією, авто винесло на зустрічну смугу і після жахливого удару відкинуло в кювет, де воно перевернулося на дах”.

Від автомобіля залишилася купа брухту. Ймовірно, водійка саме цього авто загинула на місці події.

2 дітей-близнят у важкому стані в реанімації, – повідомляють очевидці.

Та додають: ймовірно, причиною ДТП став снігопад і ожеледь.

Нагадаємо, на завтра на Хмельниччині прогнозують снігопади, хуртовини та мороз. Мешканців області просять не користуватися автотранспортом без нагальної потреби.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook