Новини
Погода

Погода на 11 січня: вітер та потепління прогнозують на Хмельниччині

На завтра синоптики обіцяють на Хмельниччині трохи снігу вночі, ожеледь на дорогах протягом доби та пориви вітру швидкістю до 20 метрів на секунду. Загалом мешканців області попередили про погіршення погодних умов у найближчі три дні. Хоча температура повітря, порівняно з попередніми днями, дещо підніметься.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 11 січня в області буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця, вдень слабка хуртовина. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу, у Хмельницькому вночі 7-9° морозу, вдень 2-4° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень очікується сніг, проте до вечора він повинен послабшати. Температура повітря вночі -6, вдень -3, ввечері -3.

З самого ранку у Кам’янці-Подільському небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Ввечері очікується сніг. Температура повітря вночі -6, вдень -1, увечері -2.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Усю другу половину дня йтиме сніг. Температура повітря вночі -5, вдень -3, ввечері -2

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook