Новини
Бізнес

Центр ім. Островського у Шепетівці продають за 100 тисяч

Аукціон з продажу «Будівлі міського центру культури та дозвілля ім. Островського за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 50, м. Шепетівка, Хмельницька обл.» відбудеться 16 січня.

 Як йдеться на сайт Прозорро, замовник торгів – виконком Шепетівської міської ради. Початкова ціна реалізації – 100,2 тисячі гривень без ПДВ. Розмір мінімального кроку підвищення ціни – 1002 гривні або 1% вартості.  

Продаж здійснюється відповідно до рішення сесії Шепетівської міськради від 6 жовтня 2023 року № 23. Заяви на участь в аукціоні приймаються до 15 січня.

Торги пройдуть за системою трираундового англійського аукціону: ще до його початку учасники подають свої закриті цінові пропозиції. Потенційні покупці не знають, чи є ще конкуренти та не бачать ставки один одного. Електронна торгова система ранжує ставки учасників від найменшої до найбільшої і той, хто зробив найвищу (закриту) цінову пропозицію має право останнього ходу в кожному з раундів.

Будинок культури площею 1826,8 метра квадратних перебуває в незадовільному технічному стані. В інформаційному повідомленні до торгів зазначено: «знаходиться в центральній частині міста Шепетівка, має чудове розташування з точки зору транспортної та пішохідної доступності… Рік забудови об’єкта приватизації – 1965. Будівля двоповерхова з підвалом».

Якщо відверто, двоповерховий будинок площею майже дві тисячі квадратів у центрі міста за сто тисяч – ласий шматок, здається. З іншого боку, цей лот виставляється повторно. Отже, минулого разу продати не вдалося. Щоправда, тоді йшлося про вдвічі вищу ціну – 200,4 тисячі.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook