Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому продовжили термін дії електронних квитків

Попередньо у владі повідомляли про необхідність мінімізувати кошти на рахунках електронних квитків до 31 грудня 2023 року. Наразі цей термін продовжили. На те, аби звести “до нуля” залишки, у хмельничан є ще три тижні.

Нагадаємо, з 1 лютого у Хмельницькому відбудеться заміна оператора електронного квитка, який містяни використовують для проїзду у громадському транспортні. Замість одеського оператора в місто заходить оператор з Луцька. Відповідно, у муніципальному транспорті замінять валідатори, а для поповнення та відстеження балансу електронних квитків хмельничанам потрібно буде зареєструватися у мобільному застосунку або на вебпорталі «CityCard».

Як пишуть у коментарях, наразі додаток для хмельничан недоступний, оскільки Хмельницького у переліку міст немає. І це не єдина проблема, яку побачили хмельничани.

Крім Луцька, там інше місто вибрати не можна, номер картки при додаванні в кабінеті повністю не влазить…

Ймовірно, до моменту, коли новий оператор повноцінно запрацює у Хмельницькому, несправності усунуть. А поки що у владі просять мінімізувати залишок коштів на рахунках до 31 січня 2024 року.

Після 1 лютого ці залишки можна буде повернути на власний рахунок, але згідно із затвердженою процедурою. Тому найпростіше – до кінця місяця звести баланс картки до «нуля». А з 1 лютого – завантажити новий додаток і поповнити рахунок через нього, прокоментував заступник міського голови Микола Ваврищук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook