Новини
Без категорії

За розповсюдження синтетичних наркотиків у Хмельницькому судитимуть “гастролерку”

Маючи в минулому проблеми із законом, мешканка Чернігівщини не стала на шлях виправлення, а продовжила порушувати закон. Кілька місяців тому жінку затримали правоохоронці у Хмельницькому. При собі вона мала наркотичні речовини, які планувала розмістити, як “закладки” на території обласного центру. Досудове розслідування щодо протиправної діяльності “гастролерки” завершене, матеріали передані до суду.

У поліції Хмельниччини нагадали, що затримали розповсюдницю наркотиків у Хмельницькому у жовтні минулого року. Правоохоронці помітили її під час патрулювання на проспекті Миру. При собі жінка мала близько пів сотні згортків з наркотиками. Ще десяток “закладок” знайшли там, куди вона встигла їх розкласти.

У квартирі підозрюваної під час обшуку знайшли як наркотики у великих кількостях, так і приладдя для зважування та фасування “товару”. Експертиза встановила, що вилучені речовини – це синтетичні наркотики амфетамін, мефедрон та PVP в особливо великих розмірах.

За незаконне придбання, зберігання та розповсюдження наркотичних речовин у великих розмірах мешканці Чернігівщини загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook