Новини
Погода

Погода на 12 січня: на Хмельниччині знову обіцяють мороз і ожеледицю

Попри одноденне відносне потепління, порівняно з попередніми днями, мороз на завтра знову посилиться. У нічний час синоптики прогнозують -14, а вдень – близько -10. Вночі також можливі незначні опади у вигляді снігу. Вранці на дорогах ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 12 січня в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 10-15° морозу, вдень 7-12° морозу, у Хмельницькому вночі 12-14° морозу, вдень 9-11° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий дрібний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі -12, вдень -8, ввечері -9.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському весь день, вранці очікується недовге прояснення. Уночі можливий дрібний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі -9, вдень -6, ввечері -7

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -12, вдень -7, ввечері -9.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook