Новини
Погода

Погода на 13 січня: небезпечні метеорологічні явища прогнозують на Хмельниччині

На три найближчі дні синоптики обіцяють мешканцям Хмельницької області погіршення погодних умов, які дорівнюватимуть І (жовтому) рівню небезпечності. Зокрема, через ожеледицю складними будуть траси на території краю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 13 січня в області буде хмарно, сніг, місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 8-13° морозу, вдень 0-5° морозу, у Хмельницькому вночі 10-12° морозу, вдень 1-3° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме сніг. Температура повітря вночі -5, вдень -2, ввечері -3.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі -5, вдень -1, ввечері -4.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. У першій половині дня буде йти сніг, який після невеликої перерви знову почнеться ввечері, але з меншою силою. Температура повітря вночі -4, вдень -6, ввечері -7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook