Новини
Новини від читача

Припаркований автомобіль у Хмельницькому облили зеленкою

У мікрорайоні Ракове невідомі особи пошкодили автомобіль, обливши його, ймовірно, зеленкою. Все через те, що, швидше за все, машина припаркувалася не там, де треба.

Фото пошкодженого автомобіля поширили у соцмережах. Хмельничан, які могли спостерігати за процесом пошкодження авто, просять відгукнутися.

Невідомі пошкодили авто по вул. Чорновола 56. Машина на вигрузці товару у дворі о 10:00-11:00 орієнтовно. Пошкодили авто зеленкою. Можливо хтось бачив і був свідком? Заява у поліцію написана! Звʼяжіться, – пишуть у коментарі до фото.

Хмельничани вважають, такі паркування у дворі – не вперше, тож не дивно, що комусь увірвався терпець. І навіть те, що автівка, ймовірно, припаркувалася тут ненадовго, не врятувало ситуацію. Просто хтось потрапив не в те місце і не в той час:

Мабуть, не один раз вона там на “вигрузці” якщо люди вдались до таких радикальних дій.

Теж так здається. Машина більше, ніж на половину, на тротуарі стоїть. Комусь скоріш за усе увірвався терпець 🙁

Не підтримую такі радикальні дії, краще поліцію викликати і доводити наявність адмінпорушення.

Там маленький заїзд. Машину поставили на пару хвилин під під’їзд, щоб занести і винести плиту, довго там не затрималась, залишили місце і для машин і для пішоходів

Хтось тут темнить. Пару хвилин і година то є різниця.

Здається, хтось читати не вміє! Бо написано: “з” і “до” в цьому проміжку часу! Винести на 4 поверх без ліфта, встановити, і знести стару плиту, самі подумайте, скільки це часу займе! Об 11:00 орієнтовно машина поїхала на мийку, об 11:30 писалась заява в поліцію. Чи, можливо, то були ви? Та особа, яка не знає, як користуватись зеленкою?

Нічого дивного. В цьому дворику люди трохи “того”: декілька разів гуляв з дитиною, то ніби додому до когось прийшов.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook