Новини
Бізнес

Один цегельний завод на Хмельниччині виставили на аукціон кілька разів

Лот «Кирпичний завод мільонник. Марка цегли – 100 Земля 1,30 га та виробничі будівлі та споруди. Хмельницька область. Шепетівський р-н. С. Вікнини. Радянської побудови Завод Мільоник. Піч Стрічкова. Подача глини прямо на лінію без підвозу» виставлено на аукціон 26 січня. А може, 31 січня?

 Як інформує сайт Української універсальної біржі, 26 січня цегельний завод виставляє на продаж ТОВ «БК «Інтеграл-Буд». І 31 січня – теж ТОВ «БК «Інтеграл-Буд».

Є вкрай велика підозра, що йдеться про той самий завод. Бо уявити, що в селі Вікнини є два цегельні заводи, які називаються «Кирпичний завод мільонник» – дещо складно.

Ціни на обидвох аукціонах вказані однакові – 11,1 мільйона.

А може, це дійсно саме «кирпичне» виробництво? Бо розташоване воно, якщо вірити заявці на сайті, на відстані «до Рівнового 110 км. до Нітішин 30 км». Хто виключить, що між загадковими та невідомими подолянам містами Рівнове та Нітішин не роблять «кирпичі»?

Щоправда, виникає й інша думка: власники (у документації до аукціону є, в тому числі, й Технічний паспорт, виданий Білогірським БТІ, де вказані дві особи, яким належить завод) запланували різні дати аукціонів, щоб точно реалізувати об’єкт.

З іншого боку, однакові грубі граматичні помилки навіть в назві аукціону – свідчать про одного продавця. Чому тоді дві дати продажу?

З третього боку, якщо такий існує, виникає запитання до торгового майданчика УУБ щодо неохайності, м’яко кажучи, оголошень.

До слова, якщо погортати сторінку з аукціонами далі, то можна побачити ще один продаж того самого майна тим самим замовником. Дата аукціону – 17 січня.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook