Новини
Суспільство

Хмельницька громада передала військовим чергову партію квадрокоптерів

У Хмельницькому передали військовим іще одну партію квадрокоптерів із тепловізором. Це 10 безпілотних літальних апаратів DJI Matrice 30T Thermal, а також 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3T. Придбали їх за кошти з бюджету громади.

За словами мера Олександра Симчишина, громада продовжує допомагати нашим Силам оборони. Передають на постійній основі безпілотні літальні апарати різних типів і модифікацій. Ставку роблять на дрони з тепловізором, оскільки вони дозволяють працювати і вдень, і вночі для здійснення розвідки і для бойової роботи. Ці квадрокоптери, які себе дуже добре показують.

Сьогодні ми передали 10 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T. Це закупівля з міського бюджету, тому дякую нашим платникам податків за сумлінне наповнення дохідної частини. Дякуємо, друзі, що даєте нам можливість допомагати Силам оборони і працювати на фронт і на перемогу.

Загальна вартість 10 «матраців» – 2,2 млн грн. Це одна із найощадливіших закупівель, яка дала економію, а тому ми матимемо можливість купити ще нові квадрокоптери або матраци, – каже міський голова.

Так, сьогодні, 16 січня, військовим також передали 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3T на понад три мільйони гривень. “Бойові пташки” отримали бійці різних військових частин, що дислокуються на території Хмельницької громади.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook