Новини
Бізнес

Підприємцям Хмельниччини пропонують взяти участь у конкурсі на отримання грантової підтримки

Хмельницька торгово-промислова палата проводить конкурсний відбір серед представників МСП Хмельницької області для надання підтримки на безоплатній основі 20 обраним компаніям з метою отримання ними сертифіката про походження товарів, розробки експортного профілю підприємств та  підготовки до подальших переговорів з потенційними іноземними партнерами по започаткуванню експорту. 

Участь у відборі можуть взяти малі та середні підприємства (МСП) Хмельниччини, які:

  • є зареєстрованими в Україні МСП – платниками податків (податку на додану вартість, податку на прибуток, акцизного збору);
  • є виробниками товарів (окрім товарів військового чи подвійного призначення, тютюнової чи алкогольної продукції, сільськогосподарських товарів);
  • мають намір наростити експортні продажі;
  • у структурі діяльності експорт перевищує імпорт;
  • надають згоду на інформування Хмельницької ТПП, щодо вартості додаткових продажів, кількості збережених та новостворених робочих місць завдяки участі у проєкті.  

Відбір підприємств здійснюватимуть фахівці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Хмельницької  торгово-промислової палати.

При відборі перевага буде надаватись підприємствам, які: мають міжнародно визнану сертифікацію якості (ISO, або їх аналоги); МСП, які приймали або беруть участь в Урядових грантових програмах (Власна справа, гранти для переробних підприємств тощо). Цей конкурс є складовою частиною реалізації грантового проєкту “Сприяння збереженню діючих та створенню нових малих та середніх підприємств на території Хмельницької області в рамках реалізації Плану відновлення України” за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити заявку за посиланням. Зверніть увагу, термін прийому заявок продовжено до завтра, 17 січня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook