Новини
Погода

Погода на 17 січня: різке погіршення погоди обіцяють на Хмельниччині

Морози на Хмельниччині не вщухають – вночі сильніші, вдень слабші. Також синоптики обіцяють раптове погіршення погодних умов, зокрема, ожеледицю на дорогах. У зв’язку з цим дорожники просять водіїв бути максимально уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів, надавати пріоритет у русі спецмашинам. Водіїв вантажівок закликають перечекати складні погодні умови на майданчиках для відстою.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 17 січня в області буде мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, в другій половині дня місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 8-13° морозу, вдень 0-5° морозу, у Хмельницькому вночі 9-11° морозу, вдень 1-3° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясним небо у Хмельницькому буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Увечері йтиме дрібний сніг. Температура повітря вночі -8, вдень -2, ввечері -3.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися із-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень 0, ввечері -5.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері очікується дрібний сніг. Температура повітря вночі -9, вдень -2, ввечері -4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook