Новини
Бізнес

Ресторан на трасі поблизу Хмельницького знову виставляється на аукціон

Торги за лот «Здається в оренду під будь-яку діяльність розмір оренди обговорюються ресторан «Козачок», площа 125 м2, Хмельницька обл. Хмельницький р-н Ружичанська с/рада траса Житомир – Чернівці 192+250 м. біля АЗС WOG. Дуже поживна траса, на кругу три автозаправки, склади Метро, Нова пошта. АТБ . Ресторан працює» відбудуться завтра.

Інформація про аукціон оприлюднена на сайті Смарттендер. Заявлена вартість становить 40 тисяч гривень. Розмір мінімального кроку аукціону – 400 гривень або 1% вартості. Організатор торгів – ТОВ «БК «Інтеграл-Буд».

В описі ресторану вказано, що об’єкт приєднаний до електромережі, водозабезпечення, каналізація, газифікація, централізоване опалення, автономне опалення, лічильник опалення, вентиляція, кондиціонування, телефонізація, телебачення, інтернет, ліфт, охоронна сигналізація, пожежна сигналізація присутні.

Навіщо в одноповерховій споруді ліфт – найневинніше «запитання до оголошення» про аукціон. Значно «красномовніший» увесь текст.

Звісно, рекламувати заклад харчування описом, що він розташований на «поживній» трасі – цікавий маркетинговий хід. Мабуть.

Ще одна маркетингова знахідка – безліч граматичних помилок, які підкреслить яскравим червоним будь-який текстовий редактор у телефоні чи на комп’ютері. Так, оголошення привертає увагу вражаючою неграмотністю.

І здається, якщо у продавців із цифрами такі ж проблеми, як і з літерами, то не дивно, що два місяці тому аукціон на цей лот не відбувся. Бо «обгаварювати» (як вказано у тексті оголошення) ціну з таким продавцем, мабуть, потрібно із тлумачем.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook