Новини
Погода

Погода на 20 січня: на Хмельниччині прогнозують мороз

Субота на Хмельниччині знову буде з мінусовою температурою повітря протягом доби. Опади можливі лише вночі, та й то – незначні. Дороги області все ще будуть небезпечними через ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 20 січня в області буде хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу, у Хмельницькому вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському буде похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері -2.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Увечері йтиме сніг. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook