Новини
Суспільство

Міський голова Хмельницького особисто передав дрони та інше обладнання військовим

Олександр Симчишин, міський голова Хмельницького, розповів про поїздку до захисників, які боронять Україну на північно-східному, східному і південному напрямках. Військовим очільник громади передав дрони, спальники, термобілизну та інші необхідні речі, придбані за кошти платників податків.

Завезли подарунки: FPV-дрони, квадрокоптери Dji Mavic 3T Termal, зимові спальники, комплекти термобілизни, мобільні станції EcoFlow і т.д. Визначили потреби і напрямки подальшої допомоги і взаємодії, – написав міський голова у соцмережах.

Десятьом військовим Олександр Симчишин вручив відзнаки «Воля і Мужність» та подарунки.

Там зовсім інша реальність, немає взаємопоборювання, «опущених рук», зневіри, пустих розбірок між собою. Спілкування з Воїнами, які творять історію, захищають всіх нас і наших дітей надихає працювати ще більше. Пишаюсь, вони роблять неймовірні речі, ми живемо завдяки їм. Допомогати і підтримувати. Це пріоритет абсолютно для всіх, – поділився враженнями міський голова.

Та додав, що від військових отримав кілька крутих сувенірів, історії яких вражають.

На жаль, розказати їх зараз неможливо, як і показати кілька особливих фото. Зробимо це після Перемоги! – заінтригував мер.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook