Новини
Погода

Погода на 23 січня: на Хмельниччині очікують на небезпечні метеоявища

Перепади температур, різноманітні опади вкотре зроблять перебування на вулиці у Хмельницькій області некомфортним. Як майже в усі останні дні на дорогах буде небезпечно через ожеледицю. Сильного вітру натомість не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 23 січня в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Вранці розпочнеться сніг, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вночі -4, вдень 0, ввечері 1.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сніг. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері 0.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дощ зі снігом, який вдень прийде на зміну дрібному снігу, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Температура повітря вночі -3, вдень 1, ввечері 1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook