Новини
Погода

Погода на 24 січня: на Хмельниччині прогнозують сильний вітер

На завтра синоптики знову попередили про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І) по Хмельницькій області. На зміну ожеледиці на дорогах прийдуть сильні пориви вітру, які вдень сягатимуть 15-20 м/с. Крім того, обіцяють невеликий мокрий сніг упродовж усієї доби. Щодо температури повітря, то стане тепліше на декілька градусів порівняно із минулими днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 24 січня в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла,

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. На зміну дрібному снігу, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сильний дощ зі снігом. Температура повітря вночі 0, вдень +2, ввечері +1.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ зі снігом. Температура повітря вночі -1, вдень +3, ввечері +1.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ зі снігом, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря вночі +1, вдень +3, ввечері +2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook