Новини
Інфраструктура

Як вивести невикористані кошти з е-квитка у Хмельницькому пояснили в “Електротрансі”

Другий місяць хмельничан готують до переходу на обслуговування іншим оператором електронних квитків, за допомогою яких здійснюються поїздки у громадському транспорті. Раніше містян попереджали про необхідність мінімізувати кошти на електронних картках до 31 грудня минулого року (потім цей термін продовжили до 31 січня року поточного), оскільки новий оператор має свої платформи для поповнення е-квитків.

Багатьох хмельничан, які встигли завчасно поповнити свої електронні картки, особливо на чималі суми, цікавила процедура виведення коштів після того, як перестануть працювати додатки попереднього оператора. Як це відбуватиметься, пояснили на сторінці Електронний квиток Хмельницький Електротранс:

У разі залишку коштів на балансі «гаманця» електронного квитка пасажиру доведеться пройти процедуру повернення коштів, яка передбачає надання такого переліку документів:

  • заяву про повернення коштів
  • копію паспорта
  • копію РНОКПП (раніше індивідуальний податковий номер (ІПН))

Ці документи можна буде надсилати ТОВ «ГЕРЦ» (попередній оператор е-квитків) як в електронному, так і в паперовому варіантах:

  • в електронному варіанті всі відскановані копії документів мають бути підписані електронним цифровим підписом (скорочено – ЕЦП);
  • у випадку надсилання пакета документів у паперовому варіанті кожна копія документа має бути завірена.

На жаль, інформація щодо адрес як електронної, так і фізичної, за якими потрібно надсилати пакети документів, у повідомленні відсутня. Можливо, в “Електротрансі” це зроблять пізніше.

Нагадаємо, пасажирам, які є власниками пільгових карток, здійснювати їх обмін не потрібно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook