Новини
Погода

Погода на 26 січня: штормовий вітер і мокрий сніг прогнозують на Хмельниччині

На завтра синоптики вкотре попередили про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І) по Хмельницькій області, а саме про пориви вітру 15-20 м/с, мокрий сеіг і ожеледицю. Водночас температура повітря триматиметься на рівня 0 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 26 січня в області буде хмарно, невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області і у Хмельницькому протягом доби близько 0°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Сніг йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вночі -1, вдень +1, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вночі 0, вдень +1, ввечері -2.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. З самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі 0, вдень +1, ввечері -2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook