Новини
Офіційно

На Хмельниччині відкрили ще один Ветеранський хаб (ФОТО)

Керівництво обласної військової адміністрації долучилося до відкриття третього Ветеранського хабу на Хмельниччині, що відкрився при Шепетівській РВА. У перспективі планується створити такі центри підтримки та допомоги ветеранам, учасникам бойових дій та членам їх сімей у кожній громаді області.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА в соціальних мережах.

Сьогодні разом із заступником начальника ОВА Володимиром Юр’євим та керівником апарату ОВА Оксаною Вжешневською долучилися до відкриття Ветеранського хабу при Шепетівській районній військовій адміністрації.

Приємно, що ідея відкриття Ветеранського простору на Хмельниччині вправно і гарно втілюється в життя. Тут у центрі уваги – захисники і захисниці, ветерани-Герої. Саме такі хаби покликані надати максимальну підтримку для соціалізації та повернення до нормального життя наших військовослужбовців.Звернувшись до кваліфікованих спеціалістів, вони отримають психологічну та юридичну підтримку, консультативну допомогу з будь-якого питання, адже основне завдання полягає у тому, щоб вони відчували себе абсолютно рівними в усіх можливостях поряд з мешканцями краю. Тож ми усі разом пліч-о-пліч маємо реалізовувати такі проекти з втілення в життя ветеранської політики.

Окремо висловлюю слова подяки начальнику Шепетівської РВА Олексію Глушакову та міському голові Віталію Бузилю, а також бізнесу, який став надійним плечем у підтримці реалізації цього важливого проекту, – зазаначив Сергій Тюрін.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook