Новини
Погода

Погода на 3 лютого: на Хмельниччині прогнозують дощ і вітер

Небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І) по Хмельницькій області зберігатимуться ще завтра. Очікуються сильні пориви вітру, вночі та вранці прогнозують місцями ожеледицю та дощ зі снігом. Температура повітря підвищиться на кілька градусів порівняно з минулим днем.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 3 лютого в області буде хмарно, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень невеликий дощ, вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Дощ зі снігом, який розпочнеться вранці, у другій половині дня зміниться дрібним дощем, що продовжуватиметься до завершення дня. Температура повітря вночі +1, вдень +6, ввечері +6.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранішній дрібний дощ зі снігом повинен закінчитися до обіду, а ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +1, вдень +7, ввечері +6.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. На зміну вранішньому дрібному мокрому снігові, прийде дощ, який до вечора почне стихати. Температура повітря вночі +2, вдень +7, ввечері +6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook