Новини
Офіційно

У Хмельницькому погасили новий блок марок, присвячений поштовикам

На Хмельниччині відбулася церемонія спецпогашення нової поштової марки під назвою «Укрпошта завжди поруч з вами», присвяченої 30-річчю Укрпошти.

Долучилася до процедури спецпогашення та введення в обіг цієї поштової марки, представники ОВА, обласної та міської рад, а також генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

Хочу висловити щиру подяку кожному працівнику Укрпошти за вашу невтомну працю та за те, що ви подарували величезний патріотичний дух усьому населенню України з випуском марки “Руский воєнний корабль…” та інших тематичних марок. Бажаю успіху у всіх реформах та сподіваюся, що скоро ми зберемося в більшому колі, щоб відзначити нову поштову марку, присвячену довгоочікуваній Перемозі! – зазначила керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська та вручила відзнаки обласної військової адміністрації працівникам.

Новий блок поштових марок із серії “Героїчні професії війни”, присвячений прицівникам пошти. Це уже третій блок з цієї серії. Йому передували випуски, присвячені енергетикам та залізничникам.

Нові марки — данина кожному працівнику, який навіть під час воєнного стану знаходить сили рухатися вперед. Сьогодні вони не полишають прифронтових міст і під постійними обстрілами готові надавати поштові послуги, намагаються якнайшвидше повернутися на деокуповані території, щоб відновити послуги для наших людей, пишуть на сторінці ОВА.

Тираж блоку — 200 000 примірників. Номінал кожної марки — М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України).

Вартість блоку — 60 грн.

Художник поштового блоку, листівки, художніх конвертів та штемпеля «Перший день» — Віктор Грудаков. Авторка спеціального поштового штемпеля — Оксана Шуклінова.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook