Новини
Кримінал

Трьом рецидивістам, які обкрадали мешканців Хмельниччини, дали по 5 років за ґратами

Двоє мешканців Хмельниччини та одна “гастролерка” працювали на території області індивідуально, але строки, за вироками суду, отримали практично однакові. Всі троє постали перед судом не вперше.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, до 5 років 2 місяців ув’язнення засуджено 19-річного мешканця Хмельницького району, який, попри іспитовий строк, встановлений у березні 2023 року, протягом квітня-вересня того ж року скоїв чотири крадіжки, поцупивши майно у хмельничан загалом на суму в понад 10 тисяч гривень.

Шість судимостей, які мав 33-річний мешканець Старокостянтинівщини, не зупинили його перед ще однією крадіжкою, яку чоловік вчинив минулого року в обласному центрі, позбавивши хмельничанина майна вартістю 6 тисяч гривень. За скоєне він проведе за ґратами 5 років 1 місяць.

“Відзначилася” тогоріч на Хмельниччині і 48-річна “гастролерка” з Луганська. Вона також має чималий “багаж” за плечима – неодноразово судима, загалом провела за ґратами понад 11 років. На теренах краю обікрала магазин, за що у місцях позбавлення волі проведе 5 років.

Читайте також: У Хмельницькому районі колишній сільський голова отримав підозру через три роки після земельної махінації

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook