Новини
Офіційно

В одній з громад Хмельниччини запрацював Центр надання соціальних послуг

Сьогодні, 7 лютого, голова обласної ради Віолета Лабазюк здійснила робочу поїздку до Меджибізької селищної територіальної громади та взяла участь у відкритті комунальної установи «Меджибізький центр надання соціальних послуг».

Проєкт реалізований завдяки співфінансуванню з державного та місцевого бюджетів, також були залучені кошти UNFRA (Фонд ООН у галузі народонаселення) за підтримки уряду Бельгії.

«Міністерством соціальної політики напрацьовано і втілюються в життя низка суттєвих соціальних проєктів з підтримки незахищених верств населення і саме залучення фінансового ресурсу Державного бюджету на створення даного центру є безсумнівним прикладом, – сказала Віолета Олександрівна. – Як віце-президент з питань соціального захисту населення та охорони здоровʼя Української Асоціації районних та обласних рад знаю, наскільки важливим та необхідним є надання соціальних послуг та забезпечення якісної допомоги усім, хто цього потребує. Особлива увага потрібна людям старшої вікової категорії, незахищеним верствам населення, нашим військовим. Щира подяка колективу Центру за пророблену роботу. Ви є справжніми фахівцями своєї справи. Впевнена, що своїм професіоналізмом, турботою та опікою ви допоможете багатьом потребуючим».

Від обласної ради посадовець подарувала Центру техніку для побутових потреб та побажала керівництву і працівникам селищної ради й надалі реалізовувати успішні проєкти з метою надання мешканцям населених пунктів якісних соціальних послуг.

Також на базі комунальної установи «Меджибізький центр надання соціальних послуг» діятиме «Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознаками статі».

Облаштоване приміщення кухнею, санвузлами,  дитячою ігровою кімнатою, пральнею, кімнатою для відпочинку. Є умови для людей з особливими потребами.

На базі Центру буде можливість отримати соціальні послуги масажиста, соціального перукаря, пральна кімната та наявна кімната для втілення проєкту «Інститут третього віку», повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook