Новини
Офіційно

Податківцям Хмельниччини призначили нового керівника

Колишня очільниця Головного управління ДПС у Хмельницькій області отримала нову посаду у структурі, а керівником податкової служби області призначено посадовця ДПС з Луганщини.

На офіційному сайті ГУ ДПС у Хмельницькій області оновили інформацію про керівництво. Наразі виконувачем обов’язки начальника Державної податкової служби області є Сергій Забашта, який раніше працював заступником начальника управління – начальником відділу планових перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Луганській області. Ірину Зленко, яку на початку лютого усунули з посади, призначено його заступницею.

Нагадаємо, проти звільнення з посади колишньої керівниці ГУ ДПС у Хмельницькій області виступав колектив. Податківці навіть писали звернення до Офісу Президента, Мінфіну, Верховної ради та Податкової служби України, виступаючи проти, на їхню думку, несправедливого звільнення своєї керівниці.

Також у ЗМІ поширювали інформацію щодо ймовірного призначення на посаду керівника ГУ ДПС у Хмельницькій області Дмитра Біди, брат якого, Сергій Біда, є колишнім співробітником ДПС Києва і перебуває у міжнародному розшуку за вбивство начальника відділу ГУБОЗ Романа Єрохіна. Проте ця інформація наразі не підтвердилася.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook