Новини
Погода

Погода на 10 лютого: дощ та туман прогнозують на Хмельниччині

Синоптики знову попереджають мешканців Хмельницької області про небезпечні та стихійні метеорологічні явища, які очікуються вже цієї ночі та триватимуть до завтрашнього ранку. Загалом, погода буде досить некомфортна як для вихідного дня.

У повідомленні метеорологів області йдеться про таке:

Ввечері 09 лютого, вночі та вранці 10 лютого туман, видимість 200-500 м (1 рівень небезпечності, жовтий).

Загалом за інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 10 лютого в області буде хмарно з проясненням, часом невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 2-7° тепла, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому вночі 4-6° тепла, вдень 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Температура повітря вночі +6, вдень +10, ввечері +7.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме дощ. Вранці він посилиться, але до вечора повинен припинитися. Температура повітря вночі +8, вдень +11, ввечері +7.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +2, вдень +8, ввечері +6.

Читайте: Майже 12 тонн шишок планують зібрати у лісах Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook