Новини
Суспільство

Поранений захисник-газівник з Хмельниччини під час ротації зробив подарунок колегам

Слюсар Білогірської дільниці Хмельницької філії “Газмережі” Віктор Мельник – справжній Герой та приклад відданості Україні для кожного з нас. Шлях воїна розпочав ще у 2016-му з участі у Антитерористичній операції на сході України, до лав ЗСУ став одразу на другий день війни з рашистами: 25 лютого 2022 року.

Маючи за плечима чималий військовий досвід, визволяв від російських окупантів славетний острів Зміїний, який став символом незламності українського війська.

“Для мене справа честі – це визволення нашого Зміїного, – ділиться, хвилюючись, Віктор. – З побратимами кров’ю та потом, ціною власного життя відвойовували кожен міліметр рідної української землі. Тож як символ незламності, власноруч виготовив з автоматних гільз Тризуб  Перемоги, адже переконаний, що наші Збройні Сили розгромлять ворога цьогоріч, у 2024-му!”.

У важких боях за Зміїний Віктор отримав чисельні глибокі опіки тіла, тож наразі, після лікування, перебуває на ротації.

Батько героя, Володимир Андрійович, трудиться майстром у Білогірській дільниці «Газмереж», тож передав колегам від сина цей дорогоцінний подарунок.

“Пишаємося нашими газівниками-Захисниками та всебічно підтримуємо їх, – ділиться керівник Білогірської дільниці Володимир Іщенко. – Для нас Тризуб Перемоги – це символічне нагадування, якою ціною дістається нашим Захисникам кожен визволений метр української землі”.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook