Новини
Офіційно

У Хмельницькому продовжують підтримувати переселенців гуманітарною допомогою

Майже рік та 11 місяців у Хмельницькому безперервно функціонує при обласній раді Центр видачі гуманітарної допомоги. Працівники Центру надають необхідну підтримку внутрішньо-переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у нашому регіоні.

В гуманітарному хабі внутрішньо-переміщені особи мають можливість отримати одяг та взуття для дорослих і дітей, продукти, засоби гігієни та товари першої необхідності. Іграшки на будь-який смак можуть обрати відвідувачі з малечею у спеціально зробленому дитячому куточку.

Минулого тижня працівники Центру роздавали для родин ВПО продукти – овочеві консерви та супи, борошно, дитячі суміші, сухі сніданки для дітей та фруктові пюре. Харчові продукти надійшли на гуманітарний штаб облради від іноземних партнерів та вітчизняних благодійних організацій.

Долучаються до доброї справи – формування гуманітарної допомоги переселенцям – і місцеві жителі, які приносять до Центру видачі сезонний одяг і взуття, різний м’який інвентар та дитячі іграшки.

У Хмельницькій обласній раді нагадують: Центр видачі працює у понеділок та п’ятницю від 10 до 16 години на базі Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook