Новини
Погода

Погода на 15 лютого: день з туманом та без опадів обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків завтра на Хмельниччині буде нейтральний день – ні вітру, ні опадів, ні сильних морозів. Зниження температури повітря, та й то несуттєве, обіцяють лише вночі на півночі області. В обласному центрі нижче нуля стовпчик термометра попередньо не опускатиметься.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 15 лютого в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі від 3°морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла..

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері 0.

Хмари, що вкривали небо у Кам’янці-Подільському вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +5, ввечері 0.

День та вечір у Шепетівці будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень +3, ввечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook