Новини
Події

Волонтери Червоного Хреста на Хмельниччині влаштували свято самотнім людям

Протягом кількох тижнів волонтери Хмельницької обласної організації Українського Червоного Хреста готували особливі подарунки підопічним напрямку “Догляд вдома” – самотнім людям, які потребують особливої уваги і в будні, і, особливо у свято. Сьогодні ці подарунки отримали понад три десятки осіб.

Любов та турбота – дві речі, яких ми потребуємо завжди. А у свята, такі як День закоханих, – тим паче. Особливо проявів таких почуттів потребують люди, котрі залишилися у цьому світі без близьких, які могли б подарувати їм такі потрібні почуття. Зокрема, такі, як підопічні напрямку «Догляд вдома» Українського Червоного Хреста у Хмельницькій області.  

Готувалися до цього дня заздалегідь як дорослі, так і юні волонтери. На дитячих заходах з елементами творчості напрямку «Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка» (ПЗПСП) та під час зібрань Сімейного клубу Хмельницької міської організації ТЧХУ вони власноруч, терпляче та з любов’ю майстрували валентинки та збирали діамантові мозаїки, аби встигнути виготовити до потрібної дати та вручити їх адресатам саме сьогодні, 14 лютого.

Волонтери Анастасія, Наталя та Сергій стали посланцями святого Валентина, які передали картини-мозаїки подружжю Юрія та Світлани (в якої, до речі, завтра – день народження, тож презенту жінка зраділа особливо) та Валентині.

Ще 30 підопічних напрямку “Догляд вдома” отримали валентинки із запашним чаєм та теплими побажаннями, які майстрували учасники Сімейного клубу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook