Новини
Суспільство

У Хмельницькому водій відсудив у комунальників понад 100 000 гривень за пошкоджене авто

Водій в обласному центрі відсудив у комунальників понад 100 000 гривень за пошкоджену внаслідок наїзду на кришку люка автівку.

У червні 2023 року водій Ford Fusion по наїхав на кришку люка по вулиці Пілотській, 111. Люк відкрився, через що автомобіль отримав пошкодження. У серпні потерпілий звернувся до суду з вказаним позовом, в якому просив стягнути з Комунального підприємства по будівництву, ремонту і експлуатації доріг виконавчого комітету Хмельницької міської ради (далі КП «БРЕД») на свою користь 101766,55 гривень в якості відшкодування матеріальної шкоди завданої пошкодженням його автомобіля.

За результатами обстеження ділянки дороги, її визнали непридатною для руху транспортних засобів.

Позов у суді задовольнили і стягнули з комунальників на користь потерпілого цю суму в рахунок відшкодування матеріальної шкоди, завданої пошкодженням автомобіля внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Також суд ухвалив стягнення судового збору у сумі 1073,60 гривень.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Хмельницького апеляційного суду шляхом подання в 30-ти денний строк з дня проголошення рішення апеляційної скарги.

Рішення набуває законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook