Новини
Погода

Погода на 17 лютого: теплий день з туманом обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків, на Хмельниччину знову повертається непритаманна для лютого тепла погода. З опадів обіцяють лише тумани, які, щоправда, не мають ускладнити ситуацію на дорогах області.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 17 лютого, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень  6-11° тепла, у Хмельницькому  вночі 0-2° тепла, вдень 8-10° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Погода у Хмельницькому буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +8, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +9, ввечері +4.

У Шепетівці ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря вночі +1, вдень +8, ввечері +6.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook