Новини
Інфраструктура

У Кам’янці-Подільському перевізників не пустили на громадські слухання

14 лютого у Кам’янці Подільському мали відбутись планові громадські слухання, що стосуються правил користування міським та приміським транспортом, а також валідаторів. Це повідомлення опублікували на сайті міської ради. Однак на слухання перевізників не допустили.

Є претензії. Навіщо я плачу податки, утримую це все, коли не пускають нікуди: на сесію не пускають, на громадські слухання не пускають, до заступника не приймають на прийом, – коментує голова спілки перевізників Микола Чайковський.

Спершу прозвучала інформація, що на публічні слухання допускають за списком. Далі існування цих списків заперечили. Згодом подали інформацію про те, що це взагалі круглий стіл. Однак висновок один: звичайним громадянам туди не можна. Проте “своїх” до міської ради пропустили завчасно, йдеться у сюжеті каналу Перший Подільський.

Представниця одного з підприємств перевізників Марія Коваль розповіла, що саме вирішили на зібранні:

Поки в процесі – це роботи на валідатори, але мають бути. Я дивилася тільки за валідаторами, тому що це було питання, яке мне стосувалося, решту не знаю.

Як тільки у міській раді почули про інших представників громади, чи то слухання, чи то круглий стіл швидко завершився.

Частина людей нам неофіційно сказали, що вони були в списках, перевізники, їх допустили до цього круглого столу, який відбувався 10 хвилини, не більше, а частину – ні. Так влада поділила кам’янчан-перевізників на своїх і чужих, – зазначив депутат міської ради Олександр Марчук.

Також була спроба потрапити до профільного заступника Сергія Васильченка. Однак результат виявився не позитивним.

За тим збігом обставин, який відбувся, що громадські обговорення, чи то слухання, чи то круглий стіл відбувалися всього 10 хвилин, є великі підозри, що вони просто перемістилися в кабінет до заступника і там в меншому колі зараз відбувається обговорення і прийняття якогось рішення. Нам, на жаль, дорога туди закрита, – додав Олександр Марчук.

Ймовірно, найближчим часом на сайті міської ради оприлюднять результати обговорень.

Нагадаємо, це не перший конфлікт між перевізниками та владою Кам’янця-Подільського.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook