Новини
Офіційно

Кабмін погодив нового голову Хмельницької ОДА

Після майже року виконання функцій очільника Хмельницької обласної державної адміністрації (в умовах воєнного стану – обласної військової адміністрації) Кабмін погодив першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна на посаду голови ОДА/начальника ОВА.

Новину повідомили низка всеукраїнських та місцевих ЗМІ з посиланням на телеграм-канал представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Сергій Тюрін керував Хмельницькою обласною військовою адміністрацією після звільнення з посади у березні 2023 року Сергія Гамалія, який очолював ОДА, а потім ОВА трохи більше, ніж 2 роки 3 місяці. На посаду першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Тюрін був призначений 23 грудня 2020 року.

До того, як обійняти посаду у Хмельницькій ОДА, Сергій Тюрін був успішним київським адвокатом, спеціалізувався у сферах судової практики, вирішенні корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань. Крім того, Сергій Тюрін є головою Хмельницького районного осередку громадської організації “Земляцтво “Хмельниччина”, в яку входять відомі вихідці з Хмельницької області.

Однак документа про призначення Сергія Тюріна головою Хмельницької ОДА/ОВА на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України станом на зараз поки що немає.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook